dissabte, 24 de març del 2012

Acomiat

Diuen que tot allò que és bo s’acaba, i aquest viatge està arribant a la seva fi.
Compartir tots els moments junts durant aquests dies han estat la millor experiència que mai ningú serà capaç d’oblidar. Hem gaudit tots plegats i hem estat capaços de compartir moltíssimes anècdotes, de regalar somriures, d’aprofitar els instants... i sobretot de saber apreciar aquesta magnífica experiència.
En primer lloc, reconeixem que som un grup una mica desordenat, i per aquest motiu volem agrair als nostres conductors la seva paciència, comprensió i sacrifici amb nosaltres. Thank you so much, Luca and Chester!
També volem donar les gràcies a totes les famílies, profes, companys, amics... que dia rere dia han visitat el nostre web i blog del viatge i amb els seus comentaris ens han fet sentir com a casa.
I per vosaltres, companys, amics, un missatge: Sou genials, i ens agradaria recordar-vos que mai oblidarem tots els moments que hem compartit junts.
I a vosaltres, profes, no cal que us digueu que som un grup espectacular, però de fet, no ho seriem si algú de vosaltres quatre no arribés a estar aquí amb nosaltres, perquè Madre Teresa, Josep, Kike i Lola, sou els que doneu vida i il·lusió, sou els que ens aporteu força i alegria, els que ens aguanteu i suporteu durant tots els dies...
Lola, gràcies per ser l’encarregada de transmetre pau i tranquil·litat al grup i sobretot, gràcies per la teva cura i atenció amb cadascú de nosaltres.
Kike, agrair primerament, la teva paciència, i en segon lloc, el fet de compartir amb nosaltres les teves anècdotes i comentaris i deixar-nos gaudir com els nens que som.
Josep, els teus prínceps i princeses valorem i agraïm molt la teva alegria, la seguretat i protecció que ens ofereixes (pròpia d’un pare) i també la confiança que ens transmets.
I per últim, Madre Teresa, et donem les gràcies de tot cor per l’oportunitat que ens has ofert. No tenim paraules suficients per descriure el que ha significat per a nosaltres.
Tot allò que hem vist, els llocs que hem visitat, les emocions que hem experimentat... tot això ens ha inspirat. Hem canviat: en set dies hem reflexionat sobre el nostre estil de vida i hem aprés respecte i empatia amb tot allò que ens envolta.
Durant aquest viatge hem sentit el poder de la unió: ja no som un conjunt d’individus, sinó un col·lectiu, una família.
Ara només queda acomiadar-nos, però sense oblidar que encara queden molts moments per compartit junts.
Per finalitzar, donar les gràcies de nou a tots vosaltres, pares, companys, professors, que heu fet possible aquesta etapa i moment de la nostra vida.
En nom de tots els alumnes de 1r de batxillerat: moltíssimes gràcies!!!


Cristina Romero Reyes i Natàlia Martos Riveiro