dimarts, 20 de març del 2012

My anecdote (Patricia Garcia)

Today, 20 of March, I was in Mcdonalds asking for mineral water; I said 'I would like to drink a bottle of water' and the waiter said 'you will have it in two minutes'. Two minutes later, in my box I had a coca-cola and a fanta!It's sourprising how languages can confuse the communication between people, but finally, we could understand each other perfectly and I got my bottle of water without any other problems.

My anecdote

Today, in our free time, we spend time buying souvenirs and other beatiful and expensive presents. After going shopping, we decided to go to the Starsbuck where I asked for a frapuccino; when the waiter ask my name, my friends and I changed names and made a joke with the waiter, so he and we laughed a lot. We have had a good time together!

My anecdote (Marta Alvarez)

When we go to Prater for dinner we order sausages because it is tipycal in Wien. We thought that the sausages include the bread but here the people eat withiut bread. We have to order thet we want to eat sausages with bread but the waiter didn’t understand us and made sausages without bread.

Video presentation

Here is our video for the tandem group of North Caroline. We enjoyed so much and we hope our american friends will like it.

Alba, Victoria and Miriam

Crònica dia 20

Un nou dia, una nova aventura. Avui a Viena, capital austríaca.Com cada matí el telèfon ens ha despertat, fent un salt del llit hem començat a vestir-nos i traient-nos el pijama ens abandonava la son i entraven les ganes d’atipar-nos al magnífic buffet. A les 8:40 ha sortit l’autocar cap al museu de l’Albertina on ens esperava la Monica, incansable guia per endinsar-nos a la Viena més clàssica dels segles XVIII i XIX. Continuant amb les visites d’índole històrica i sobretot monàrquiques. Hem visitat el Hofburg, palau reial dels Hasburg on va viure l’emperadriu Sissi, Maria Teresa i també Maria Antonieta. El palau va començar a construir-se al segle XIII fins al XX van continuar annexionant-se edificis. La guia amb les seves apassionants explicacions ha aconseguit transportar-nos a l’Àustria imperial. La visita del Hofburg ha estat centrada en Isabel de Baviera (Sissi).S’ha desmentit diferents rumors que envoltaven l’emperadriu i també ens ha explicat les parts més representatives i importants de la seva vida.
Després, incansables, hem continuat amb un tour per la ciutat, hem visitat l’Escola d’equitació espanyola, l’Església de San Sebastià, la cripta dels Hasburg, la columna de la pesta etc.
Hem gaudit de la gastronomia austríaca amb un meravellós temps lliure. Molts de nosaltres hem comprat la famosa tarta Sacher ,les galetes Wanner i moltes altres delícies. A les 5 de la tarda hem partit cap al teatre per veure el musical de Cats tant esperat. Indescriptible, aquesta és la paraula que descriu perfectament el musical que ens ha deixat a tots bocabadats. Aquells moviments en un escenari amb el decorat tan ben aconseguit, eren la clara mostra del treball que hi havia al darrera.Hem pogut conèixer a un dels protagonistes del musical que casualment és un exalumne de l’escola !!!!!! En definitiva un dia irrepetible i inoblidable.
Ara marxem a dormir després d’un dia ple d’emocions i esperant que demà sigui com a mínim igual que avui.
PD: A totes les famílies i amics que ens esperen impacients a Barcelona dir-los que els trobem a faltar i els tenim sempre presents.

Miriam i Victoria.


Video presentation

Here is the video presentation for the tandem group from North of Carolina.
We hope see you soon!(:




Crònica dilluns 19 de març

Avui dilluns ha estat un dia esgotador encara que hem pogut dormir una estoneta més. Primer de tot, hem conegut a la nostra nova guia, la Mónica, que ens ha fet un gran tour de la ciutat de Viena. Ens ha explicat que la ciutat de Viena està divida en 23 barris, i que nosaltres ens trobem en el número 23, és a dir, en la periferia de la ciutat. Així doncs, hem realitzat aquest tour panoràmic per a donar una petita caixalada a aquesta gran ciutat, ja que demà realitzarem un tour a peu, per a conèixer millor aquesta preciosa ciutat. Seguidament, ens hem baixat a veure una casa de protecció oficial peculiar, ja que va ser decorada pel pintor Hunderwasser. També hem tingut una estona lliure per a comprar souvenirs de tot tipus.

Tot seguit, hem tornat a l'autocar per a seguir la nostra ruta turística, i hem aparegut en la porta del palau d'estiu de Maria Isabel, que consta de dos grans edificis preciosos, un dels quals és barroc. Una vegada dins d'un d'ells, hem pogut visitar el museu que s'hi troba dins, el Belvedere.
Entre les sales d'aquest museu, hem pogut analitzar i veure d'aprop moltes de les obres de Klimt ("El petó" l'obra més rellevant encara que no la més treballada), Kokoshka i Messerschmidt, autor d'obres molt peculiars on escolpeix fisonomies humanes.

Després d'una gran caminada durant tot el matí, estavem massa cansants, així que hem decidit dinar al McDonalds, per a dinar quelcom rápid i que ens agrada a tots (encara que hem tingut problemes per a entendre'ns ja que el personal no entenia l'anglès).

Més endavant, quan ja hem tingut la panxa plena, hem posat com a punt de mira el Palau de la Sisi. Aquí hem pogut gaudir d'una divertida ruta per aquest palau feta a través d'unes audioguies. Hem pogut veure tots els salons, les obres d'art (retrats majoritàriament) i vestits (que ens han encantat a les noies!!). Una vegada que hem sortit del palau, hem gaudit dels enormes jardins que es troben a la darreria d'aquest emblemàtic palau.

Finalment, hem viatjat fins el parc d'atraccions, el Prater, on tots ens hem pogut lliurar una mica i hem pogut disfrutar de les atraccions (encara que alguns han sortit una mica marejats). Alguns de nosaltres hem pujat a la famosa i emblemàtica noria, en la qual s'han grabat pel·lícules com El tercer hombre o James Bond.

Finalment, hem sopat en diversos llocs a l´estaciò del Prater i per fi hem arribat a l'hotel, al nostre llit sagrat! Esperem els vostres comentaris amb molta il·lusió, que us trobem molt a faltar!
Un petonet molt grans a tots els papes i mames que llegueixen el nostre bloc ansiosament.

Laura i Jaume