dimarts, 20 de març del 2012

Crònica dilluns 19 de març

Avui dilluns ha estat un dia esgotador encara que hem pogut dormir una estoneta més. Primer de tot, hem conegut a la nostra nova guia, la Mónica, que ens ha fet un gran tour de la ciutat de Viena. Ens ha explicat que la ciutat de Viena està divida en 23 barris, i que nosaltres ens trobem en el número 23, és a dir, en la periferia de la ciutat. Així doncs, hem realitzat aquest tour panoràmic per a donar una petita caixalada a aquesta gran ciutat, ja que demà realitzarem un tour a peu, per a conèixer millor aquesta preciosa ciutat. Seguidament, ens hem baixat a veure una casa de protecció oficial peculiar, ja que va ser decorada pel pintor Hunderwasser. També hem tingut una estona lliure per a comprar souvenirs de tot tipus.

Tot seguit, hem tornat a l'autocar per a seguir la nostra ruta turística, i hem aparegut en la porta del palau d'estiu de Maria Isabel, que consta de dos grans edificis preciosos, un dels quals és barroc. Una vegada dins d'un d'ells, hem pogut visitar el museu que s'hi troba dins, el Belvedere.
Entre les sales d'aquest museu, hem pogut analitzar i veure d'aprop moltes de les obres de Klimt ("El petó" l'obra més rellevant encara que no la més treballada), Kokoshka i Messerschmidt, autor d'obres molt peculiars on escolpeix fisonomies humanes.

Després d'una gran caminada durant tot el matí, estavem massa cansants, així que hem decidit dinar al McDonalds, per a dinar quelcom rápid i que ens agrada a tots (encara que hem tingut problemes per a entendre'ns ja que el personal no entenia l'anglès).

Més endavant, quan ja hem tingut la panxa plena, hem posat com a punt de mira el Palau de la Sisi. Aquí hem pogut gaudir d'una divertida ruta per aquest palau feta a través d'unes audioguies. Hem pogut veure tots els salons, les obres d'art (retrats majoritàriament) i vestits (que ens han encantat a les noies!!). Una vegada que hem sortit del palau, hem gaudit dels enormes jardins que es troben a la darreria d'aquest emblemàtic palau.

Finalment, hem viatjat fins el parc d'atraccions, el Prater, on tots ens hem pogut lliurar una mica i hem pogut disfrutar de les atraccions (encara que alguns han sortit una mica marejats). Alguns de nosaltres hem pujat a la famosa i emblemàtica noria, en la qual s'han grabat pel·lícules com El tercer hombre o James Bond.

Finalment, hem sopat en diversos llocs a l´estaciò del Prater i per fi hem arribat a l'hotel, al nostre llit sagrat! Esperem els vostres comentaris amb molta il·lusió, que us trobem molt a faltar!
Un petonet molt grans a tots els papes i mames que llegueixen el nostre bloc ansiosament.

Laura i Jaume

14 comentaris:

  1. I per les germanes què???? No hi ha petonets?? Ui que n'hi ha algunes que ho miren contínuament!! jajaja

    Natalia petita próximo día a chupar más cámara que no sales casi en ninguna foto, no te escondas hombre!!! 1 besito de nosotros 3!!!

    PD. Madre Teresa a nosotros no nos llevaste a estos sitios eeeh!!!


    Diana Fernández

    ResponElimina
  2. Hola nois! Torno a deixar-vos un comentari jijiji!
    He vist les fotos d'auswichtz, és molt impactant, recordo quan hi vaig estar-hi... Però a part d'això sortiu tots guapissims!
    Os trobo molt a faltar:(
    Bé doncs, espero que esteu disfrutant molt i que os enrecordeu una mica de mi jijiji

    Os estimo!

    pd: Cris y Reg tengo muchas pero muchas cosas que contaros!!
    pd2: Josep et favoreixen molt les ulleres de sol, ja no ho recordava jaja.

    ResponElimina
  3. Buenos dias a todos !!!!!Ya es dia 20 os dais cuenta que los dias vuelan?????aprovechar al maximo,disfrutar a tope que lo bueno siempre se hace corto,y dentro de nada estais a qui en Badalona.

    Bueno os queda otro dia inolvidable ahí en Viena el maravilloso musical CATS!!!!! que recuerdos eh NATALIA MARTOS?????que envidia me encantaria verlo!!!!sera espectacular.

    Felicitaros otra vez,por las cronicas que poneis ,ya os lo dije parece que estamos todos viajando.

    Las fotos todas preciosas,salis todos guapisimos!!!!!

    Natalia Martos ,que sepas que tu hermano al final esta durmiendo en tu cama y que al final le ha escrito una carta muy bonita al papi!!!!!

    Bueno,saludos a los profes,a todos vosotros y especialmente a ti cariño,que te queremos un montòn!!!! DRISFRUTAR MUCHOOOOO!!!!!!!

    P.D.JOSEP,perdona si tengo alguna falta,pero no se lo digas a nadie....

    FAMILIA MARTOS RIVEIRO

    ResponElimina
  4. Hola a tod@s, gracias a la publicación diaria, tanto del bloc, como del álbum de fotos estamos viajando y disfrutando a vuestro lado. Este será un viaje inolvidable, tanto por las visitas tan interesantes aunque algunas escalofriantes (como la visita a Auswichtz que aunque sea una realidad conocida por todos, siempre impacta y sorprende que pueda haber tanta crueldad en el ser humano),como por la compañía en la que viajáis y es por todo ello que debéis disfrutarlo a tope (sabemos que lo hacéis) La conexión a internet vemos que deja mucho que desear. Claudia, he intentado llamarte y no estás operativa, aunque te vemos como siempre muy activa y contenta, hazme una llamada que ya tengo mono de hablar contigo. Bueno, os deseamos que continuéis pasándolo bien y por lo que parece sin incidentes dignos de mención. Un abrazo muy fuerte para tod@s
    FAMILIA MERLOS CORREA

    ResponElimina
  5. Hola, he visto las fotos y estáis todos guapiiiiiiisiiiiimos, por aquí seguimos con ilusión vuestro viaje, con un poco de envidia, pero sana !eh!.

    Pasadlo bien y aprovechad la ocasión, los días vueeeeeeeeelan, vueeeeeeeeeeelan, y ya mismo estais aquí en Badalona City otra vez.

    Te queremos mucho cuídate. Los petitones todos bien, con muchas ganas de verte te envían un miauuuuuuuuuuuuuuuuu.... muy fuerte.

    MUAX MUAX Y requeteMUUUUUUUUUUUUUUAX

    ResponElimina
  6. Hola a tots,avui comença la PRIMAVERA que la sang altera,aixi que cura, os feliçitem per el magnific treball que esteu fent, SERGI la iaia diu que et troba molt a faltar i t'envia un peto molt fort, l'Albert també está seguint el blog desde Malta i ja ens va traduir la teva anecdota,es que la coca-cola et perd,fins i tot la Fanki olora la teva habitació.ens veiem aviat,un peto

    salutaçions a tots els mestres i alumnes
    Familia LLull Puente

    ResponElimina
  7. Hola a tothom!

    Josep soc l albert, em pots fe un favor??no li treguis l ull d sobre al sergi..jajajajaja

    be bromes a part esperu que seguiu disfrutan dakest viatge. per cert veig que la dieta es a base d fast food, KFC, McDonalds..avera com torneu..que el nadal ja a pasat!disfruteu al maxim i recordeu Carpe Diem!

    SALUT!

    ResponElimina
  8. Hola Mariona som el Marc i l'Eric, hem dinat a casa la iaia i t'em trobat molt a faltar.
    T'em vist a les fotos i surts molt guapa.
    Molts petons i t'esperem.
    Familia Pulido-Olivares

    ResponElimina
  9. Uaaaau chicos, este blog engancha eh!!!! Estáis haciendo un trabajo super bonito!!! Seguir pasandolo muy bien, Natalia Martos un besito enoooorme de tus tios Carlos y Noe!!!

    ResponElimina
  10. Primer de tot saludar als professors, Teresa, Dolors, Josep i Kike.

    Com sempre, feu que el viatge sigui fantàstic.

    En quant a vosaltres, els alumnes, espero que hàgiu gaudit molt del que ja heu vist i que gaudiu del que us queda per veure. Però que disfruteu, rieu, aprengueu i sobretot guardeu al cor totes aquestes experiències viscudes, que són inoblidables i úniques.
    Josep de totes les teves princeses, vull donar-li una abraçada i un petó molt fort a una d’elles, que l’estimo moltísim i la trobo molt a faltar (L).

    Que gaudiu i disfruteu molt del que us queda de viatge. Records !

    Fran Bueno

    ResponElimina
  11. Saludos a todos profesores y alumnos.Os felicito por el trabajo que estaís haciendo entre todos para que podamos disfrutar juntos desde la distancia este fantástico viaje. Disfrutar por los que estamos aquí.Marta estás muy guapa en las fotos. Recuerdos de los tios, la yaya y del petitón Ruben.Aunque no te lo creas te echo mucho de menos,pero si tardas en venir alquilaré tu habitación. JA JA. Besos

    FAMILIA ALVAREZ RUIZ

    ResponElimina
  12. Hola!
    Solo queremos enviar un mensaje subliminar para Jordi Pérez Riart desd Badalona: ABRIGATEE, que te hemos visto en manga corta en todos los videos!!!

    Família Pérez Riart

    ResponElimina
  13. Hola Mariona i companyia
    Per el que em vist a les fotos no esteu gens avorrits,això si que es disfrutar!!!!
    Per cert s'han enganxat al blog el Marc i l'Eric, els em tingut una estona quiets veien les fotos, fins i tot han volgut escriure't unes paraules.
    Esperem que tingueu bon temps perque aqui han baixat les temperatures, encara que amb la roba que porteu no passareu fred,jejeje.

    P.D felicitats!!!ha tots els Joseps.....
    petons

    Familia Pujol Olivares

    ResponElimina
  14. Hola viajeros! Estoy siguiendo vuestro itinerario por internet y me recordáis a mí en medio de Berlín hace 2 años jajaja! Pasarlo muy bien y disfrutar de todas y cada una de las experiencias que viváis en el viaje, ya que serán únicas e irrepetibles!! Muchos besos y saludos a los profes!

    PD: Espero que te esté gustando mucho el viaje! Haz muchíííííísimas fotos!! jajaja Tequiero mucho churriiii !!(L! Nos vemos pronto :)

    Alejandro Martín

    ResponElimina

Tant bon punt rebem la teva participació, la publicarem al blog. Moltes gràcies per comentar. El blog el fem entre tots!

Thanks for your comment! It will only be published after approval.