diumenge, 18 de març del 2012

Crònica diumenge 18

Avui ha estat un dia molt intens. Pel dematí ens hem despertat a una hora que no estem molt habituats, a les 6,30h. Per poder arribar primerament a Brno i després a Viena. Hem esmorzat molt bé al fantàstic bufet lliure de l’Hotel i a les 8h hem agafat l’autocar direcció cap a Brno. El viatge ha durat unes 4 hores fins a arribar a un restaurant d’un hotel en mig d’una esplanada amb un llac molt bonic. El menjar estava molt bo, sobretot les postres, una copa de mascarpone amb fruites del bosc. A l'acabar hem anat cap a Brno. El camí ha estat molt amè gràcies a unes pel·lícules que ha portat el profe Kike. A més a més ens han donat menjar per anar picant en el autocar.

En Brno una guia, la Marqueta, ens ha ensenyat els monuments, edificis i esglésies més important d’aquesta ciutat. En aquesta visita hem pogut veure , entre altres , la plaça inferior, on es troben la “casa dels quatre tontos” ,on quatre escultures aguanten l’edifici , l’estàtua de “la pesta”, un rellotge semblant a una petita torre Agbar , cal destacar la seva forma triangular i les cases de colors. Després hem arribat a la plaça superior, més petita però no menys important, on es troba uns dels teatres més antics, on a més va tocar Amadeus Mozart als 13 anys. Més tard hem vist la catedral de Sant Pere i Sant Pau. Finalment hem pujat fins el castell de Spielberg, ha estat cansat però una satisfacció poder veure Brno des del punt més alt de la ciutat.

El dia ha estat llarg però per fi estem a Viena, una nova ciutat, un nou hotel , i unes noves i bones experiències amb les que podrem comptar tota la vida.

PD: La connexió a internet en aquest hotel és minimalista . Quan sigui possible pujarem el vídeo.

Pere Reche i Aitor López

19 comentaris:

  1. Hola mi nena encara que aquest Mail es per a tots.
    Em de felicitar els creadors d'aquest blog perque gracias a ells podem disfrutar de molt a prop aquest viaje.
    I aixi podem viure aquest viaje com si l'estiguessim fent amb tots vosaltres.
    Disfruteu molt d'aquesta experiencia ja que no i haura una igual.
    PD: Mariona recorda de trucar-nos de tant en tant.
    Una abraçada molt forta per a tots.
    Familia Pujol-Olivares.

    ResponElimina
  2. Heyyyyyy!!!!
    UUUUffff!!! Estem molts enganxats aquest blog!!!!!, quan arriba el vespre ens passem la estona mirant, si ja esta el blog, si ja estan les fotos, quins nervis…..
    La veritat es que us expresseu tant be, que es com llegir un bon llibre. No se a quina escola aneu, però teniu que tindre uns cracks de profes , perquè ho feu tot molt be!, je, je.
    Be guap@s, seguiu així i aneu absorbint com el “Bob Esponja” tot el que feu i veieu-ho .
    Fins la pròxima!!!
    Family Aldabert-Puerto

    PD: Daviiiiiid, no vas tindre en compte en deixar un suplent teu a casa i tinc que fer les teves feines!!!! Que sàpigues que quan tornis em deus una setmana de feines, je, je.
    Anna

    ResponElimina
  3. Ahora estáis disfrutando del momento, pero os resultará increíble cuando lleguéis a Badalona y penséis en todo lo que habéis vivido y aprendido en tan poco tiempo. Aunque mis viajes no fueron de tanto nivel (Madrid y París en el autocar Catalunya Express), os aseguro que los recuerdos de estos días los vais a tener siempre siempre.

    Natalia y Sandra espero ansiosa vuestro vídeo!!

    Petita pórtate bien! Aquí nos acordamos mucho de ti... Al papa y a mi nos parece que hace siglos que te fuiste. La mama en cambio todavía no se ha enterado que no estás aquí: anoche te buscaba para comer pastel de la abuela y esta noche te iba a preparar el bocadillo para que te lo llevarás mañana al colegio.

    Un beso y abrazo grandes grandes!!

    PD. Aún sigues pensando que cuando vuelvas te quedarán fuerzas para ir a carpa?

    ResponElimina
  4. Ja veig que us ho esteu pasant genial!
    Espero que segueixi tot igual, per cert us trobo a faltar!
    Una abraçada ben forta per a tots!

    ResponElimina
  5. Em consola veure com l'internet de l'hotel no va bé, així valorareu més la velocitat i el funcionament de l'internet al cole jeje

    TIC Crew Sant Andreu

    ResponElimina
  6. Hola Mireia Aumatell y companyia!!! (pots respirar tranquila els de mi nena no som nosaltres!!). Feu una bona feina amb el blog així els pares estem més tranquis quan no ens truqueu (per cert pots mirar de posar-t'hi a les fotos que no et trobem a cap!!!).
    Mils petons del papa i la mama i el Ferran (a la iaia Pepa no li hem dit res per no fer-la patir, però avui és el seu sant i seria un "puntaso" que la truquis).
    Bé rabiuda, que t'ho passis bé!!

    (el papa volia acabar amb una frase magistral a veure q et sembla "Fins i tot la roca més dura és pacientment moldejada per la suau carícia de l'aigua")

    PETONETS A MILERS PER A TOTS!!!!

    Família Aumatell i Vilchez

    ResponElimina
  7. Como se nota vuestra ausencia aquí, y sólo lleváis fuera desde el jueves noche, no os imagináis las ganas que tengo de veros y lo que os echo de menos y la fiesta que nos vamos a meter el viernes es poca mis niñas, aquí os espera la Ecuts impaciente jijijij

    Un abrazo enorme para Aida,Natalia,Sandra,Ainhoa y Patricia, os quiero mucho!

    ResponElimina
  8. Hola a todos, genial es la palabra mas repetida entre los que aquí, dia a dia, vivimos con vosotros este viaje, no seria lo mismo sin este blog, la verdad es que se mezclan sentimientos contrapuestos, el video de hace un par de días, a mas de uno nos hizo emocionarnos, no imagino lo que debisteis sentir vosotros. Disfrutarlo y vivirlo con intensidad, porque, con el paso de los años lo recordareis, como todos recordamos el nuestro con cariño.
    Petons per tots i per la Aida en particular, t´estimen molt.

    PD. Yo tambien he comido en un Viena hoy. ;) (que chiste mas malo)

    ResponElimina
  9. En primer lloc felicitats per al Pep, avui hem trobat a faltar les pastetes, tot i que vosaltres sembla ser que esmorzeu molt bé al buffet lliure de l'hotel. Aquí l'entrepà de sempre...

    La peli del profe kike era de por o no era de por????

    Continueu fent camí encara queden uns dies per disfrutar.

    PD: Clàudia Merlos, t'he enviat les fotos de Carnestoltes, però no sé si les hauràs pogut veure.

    Antònia

    ResponElimina
  10. Hola a tot@s,
    Us volem desitjar que gaudiu d'aquesta experiència inolvidable!
    Pol, la teva germana ha fet snowboard aquest cap de setmana i NO s'ha lesionat!!! estem contents!
    Volem enviar-te molts molts petons de part de tota la family.
    Passa-t'ho bé!
    Família Sánchez-Tarjuelo

    ResponElimina
  11. Hola a tothom!!
    despertar-nos cada matí i anar corrents a llegir el blog és el que fem cada dia...

    Paula em sembla que quan tornis et demanarem que continuis amb un blog personal i així sabrem que fas en tot moment.

    Quina il.lusió poder llegir les vostres cròniques i veure-us a les fotos i els videos. Se us veu contents, a vegades cansats( no m'extranya amb el"tute" que porteu), encuriosits...però sobre tot es veu que sou un gran grup!!!

    Records a tothom, especialment a les 7 que més coneixo

    Un Visca pels profes i la Madre!!

    Família Hidalgo - Quevedo

    ResponElimina
  12. Espero que os lo estéis pasando realmente bien!
    Jordi aprovecha lo que te queda que mi madre ya está pensando en que nos ayudes a pintar mi terraza jaja es broma... (sí...broma...)
    Que sepas que te echamos mucho de menos (sí, tu novia obsesa también) ¡y hasta tengo una lista de cosas que tengo que contarte cuando vuelvas! y estoy segura que tú tienes cosas que contarme también. Diviertete anda, que te lo mereces.

    Te quiero mucho.

    ResponElimina
  13. Hola Natalia Cantón y amig@s, la verdad es que esto del blog es un buen invento, cada día lo esperamos para ver las fotos y los vídeos (que por cierto, Natalia parece que te escondes), y ya que apenas llamas, nos sirve para ver que estas bien.
    Puede ser que en la vida podáis ir a sitios mas bonitos, pero recordad que este viaje siempre lo vais a recordad, la edad y los compañer@s de ahora no se olvidan, así que DIVEERRTTIIRROOSS (eso si, con cabeza que os quiero a todos de vuelta)
    Besos

    Familia Cantón - Caro

    ResponElimina
  14. Mañana será la segunda clase de tecno que no tendremos a nuestro profe estrella,pero no pasa nada, le daremos un poco de guerra a la Antónia que aunque es la tutora de 1A, nos quiere más a los de segundo, sobretodo a sus niños jajajajajaja
    En fin, disfrutar el viaje que es un recuerdo que os vais a llevar para siempre y pasaroslo genial que os lo mereceis.
    Pd: Un abrazo especial para mi chiqui, que la echo mucho de menos!

    Miguel.

    ResponElimina
  15. Q divertido poder seguir vuestro viaje disfrutar del pues sera un recuerdo muy bonito ahora seguro q no lo apreciais pero a medida que pase el tiempo os dareis cuenta de lo que habeis vivido.PATRICIA cariño te echamos mucho de menos.Familia Garcia Exposito.

    ResponElimina
  16. Que caritas de sueño y que guapos que estáis todos!!!.
    os deseo que lo paséis super bien,me encanta el invento del blog y más hoy que te he visto un montón de veces Alba Sancho.
    Te quiero muchísimo cariño y te echo mucho de menos,disfruta mucho mi vida un besazo.

    ResponElimina
  17. Hola patri como mola los videos me gusta verte feliz un besazo de tu padre

    ResponElimina
  18. Hola Sandra que risa viendo el vídeo, salían salían salían y seguían saliendo pero mi niña no aparecía, en casa pensando....pero donde se a metido esta criatura......jajaja... después comprendí, cuando vi que entraban entraban y seguían entrando, madre del amor hermoso....nos ha gustado mucho la grabación, pero mi vida entera asómate cariño de mi corazón...la casa esta en silencio y tu hermana esta que ni la siento,cuando llegues ya lo pondrás todo en su sitio, jajajaja.Te mandamos un abrazoooooooo enorme acompañado de tremendo beso....tus padres y tu hermana fiel...te queremosssss. un fuerte saludo para todos......Familia AGUILERA VALENZUELA.

    ResponElimina
  19. Quin nivell aquest vídeo! Escolta Josep no sé qui ho ha fet però aquestes magnífiques alumnes es mereixen un positiu a TIC, mínim eh!

    Diana Fernández

    ResponElimina

Tant bon punt rebem la teva participació, la publicarem al blog. Moltes gràcies per comentar. El blog el fem entre tots!

Thanks for your comment! It will only be published after approval.