diumenge, 18 de març del 2012

Crònica diumenge 18

Avui ha estat un dia molt intens. Pel dematí ens hem despertat a una hora que no estem molt habituats, a les 6,30h. Per poder arribar primerament a Brno i després a Viena. Hem esmorzat molt bé al fantàstic bufet lliure de l’Hotel i a les 8h hem agafat l’autocar direcció cap a Brno. El viatge ha durat unes 4 hores fins a arribar a un restaurant d’un hotel en mig d’una esplanada amb un llac molt bonic. El menjar estava molt bo, sobretot les postres, una copa de mascarpone amb fruites del bosc. A l'acabar hem anat cap a Brno. El camí ha estat molt amè gràcies a unes pel·lícules que ha portat el profe Kike. A més a més ens han donat menjar per anar picant en el autocar.

En Brno una guia, la Marqueta, ens ha ensenyat els monuments, edificis i esglésies més important d’aquesta ciutat. En aquesta visita hem pogut veure , entre altres , la plaça inferior, on es troben la “casa dels quatre tontos” ,on quatre escultures aguanten l’edifici , l’estàtua de “la pesta”, un rellotge semblant a una petita torre Agbar , cal destacar la seva forma triangular i les cases de colors. Després hem arribat a la plaça superior, més petita però no menys important, on es troba uns dels teatres més antics, on a més va tocar Amadeus Mozart als 13 anys. Més tard hem vist la catedral de Sant Pere i Sant Pau. Finalment hem pujat fins el castell de Spielberg, ha estat cansat però una satisfacció poder veure Brno des del punt més alt de la ciutat.

El dia ha estat llarg però per fi estem a Viena, una nova ciutat, un nou hotel , i unes noves i bones experiències amb les que podrem comptar tota la vida.

PD: La connexió a internet en aquest hotel és minimalista . Quan sigui possible pujarem el vídeo.

Pere Reche i Aitor López

Video Presentation Irene, Mar and Núria

This is our presentation for the English Video-Conference project. We've recorded it in the Krakow hotel, we didn't have time to do it in the concentration camps! This is for our tandem students from New Jersey in Youngcast Project, enjoy it!