divendres, 16 de març del 2012

Crònica divendres 16 de març

El primer dia de tota nova experiència sempre és molt dur, i avui no podia ser menys. Junts hem viscut una llarga jornada plena d’emocions que començava ben d’hora a l’aeroport del Prat de Llobregat. Nervis, somriures i algun que altre badall eren presents amb nosaltres a les 4:30 de la matinada. Una vegada havent comprovat que tot estava en ordre i podíem marxar, ens hem acomiadat dels pares entre algunes llàgrimes i abraçades. El vol ha estat protagonitzat per la son i l’alegria d’aquells que encara no havien viatjat en avió. Un cop hem arribat a la capital austríaca hem pogut gaudir d’un temps lliure entre el primer i segon vol, on hem dinat. Aquest segon ens ha portat a Cracòvia, el nostre primer punt de partida. Després del transport en autocar des de l’aeroport a l’hotel on ens allotgem aquests dos primers dies, hem fet la nostra primera excursió guiada pels llocs més emblemàtics de la ciutat. Ens ha sorprès molt la història medieval i catòlica reflectida als edificis i monuments més importants. Entre aquests hem pogut visitar el turó de Wawel, situat a l’esquerra del riu Vístula, un lloc simbòlic on hem admirat la bellesa del Palau Reial i la catedral. En aquesta catedral es dóna lloc als enterraments de la reialesa polonesa i personatges distingits, a més de les coronacions reials. Durant l’explicació de la guia hem après la relació entre el difunt Papa Joan Pau II i Cracòvia, lloc on es va formar com a persona i com a catòlic. Seguidament hem visitat la part antiga de la ciutat, arribant al punt central turístic, la plaça del Mercat. La catedral gòtica, la torre de l’Ajuntament i l’edifici de la “Lonja de los Paños”, formen part d’aquest singular lloc on desprès em disposat de temps lliure per poder passejar i comprar regals. Per últim aquest llarg dia ha acabat amb l’arribada a l’hotel i el peculiar sopar. En conclusió ha estat una jornada esgotadora però amb moltes més ganes de seguir amb la nostra aventura pel nord d’Europa.

Un petó molt fort a tots els familiars, amics, professors i companys de l’escola!!!

Bona nit!

PD: com anècdota d’avui podem explicar que la maleta d’en Sergi Llull ha donat tres voltes a la cinta de la recollida perquè ell mateix no l’ha reconegut!


Natàlia Fernández i Sandra Aguilera




12 comentaris:

  1. Moltes felicitats els artistes que han començat el “blog” d’avui, la veritat es que així sembla que no esteu tant lluny... ...
    Gaudiu d’aquest viatge, que serà d’una setmana, però un cop esteu aquí semblarà que hàgiu estat un mes fora. Ja que passareu hores i hores explicant tots els moments i anècdotes viscudes que portareu al cap i com no, al cort!!
    Fins la pròxima!!!

    Family Aldabert-Puerto

    ResponElimina
  2. Buenos días.Empezad a disfrutar de este viaje y recoged las máximas experiencias que podáis.Estamos en casa esperando a escuchar vuestras historias."Viajar es despegarte de tu mundo por un tiempo".
    Recuerdos y hasta otra

    ResponElimina
  3. Hola mi nena!!
    No ens has trucat pero per les fotos sabem que ho estas pasant molt be.
    No volies pero estic dormint en el teu llit :)
    Disfruteu molt del viatge, una abraçada i petons per tots.
    Fins aviat!!!!

    Family Pujol-Olivares
    Per a : Mariona

    ResponElimina
  4. Buenooooooooooo, quin grup de classe més macoooo!! He tingut molts problemes per poder entrar al blog (bàsicament perque posava les 3 www i va sense...) però ja estic aquí!
    Com va dir el meu estimat professor Josep en el viatge de l'any passat, hi ha dos tipus de persona en el món, els qui miren com passen les coses, i els que fan que passin... Així que nois, sigueu els que fan que passin!
    Bé doncs, gaudiu molt d'aquest meravellós viatge, que el recordareu tota la vida i practiqueu Anglès, que va molt bé!
    Un petó i una abraçada molt gran a tots!

    María Vilchez.

    pd1: Regina comprame chocolate negro con naranja jiji (te echo de menos)
    pd2: Cris, Naus, Natalia, Andrea, Laura, Regi etc.. Sortiu guapíssimes a les fotus!

    ResponElimina
  5. que envidia! estáis todos guapísimos y las fotos son muy bonitas!
    ya sabéis a seguir pasándolo genial, disfrutar muchísimo de cada momento que este viaje y estos días no los vais a repetir nunca más, es una experiencia inolvidable ya os lo he dicho mil veces.

    un besito muy grande para todos, en especial a mis niñas que ya las echo de menos!!

    Júlia Marimon.

    ResponElimina
  6. Vemos que estáis disfrutando con el viaje, seguid con fuerza y animo para continuar viendo lo que os queda. Traednos recuerdos agradables y una cantidad abundante de fotos para que lo podamos vivir juntos.
    Viajar es ver la situación de los demás.

    Familia Ruiz-Cano

    ResponElimina
  7. Nois i noies de 1r de batxillerat,
    seguiré cada dia el vostre viatge, que veig tan ben preparat i tan interessant. Penseu que visitareu algunes de les ciutats més boniques d'Europa (jo encara recordo Innsbruck del meu viatge d'estudis!).
    I tingueu present allò que deia Santiago Rusiñol: "A la vida hi ha una cosa que no s'ha de perdre mai: la CURIOSITAT". No perdeu detall del que veureu.
    I seguiu les normes!!!
    Records als profes i a la M:Teresa. Us trobo molt a faltar però us veuré aviat.
    Blanca

    ResponElimina
  8. Hola mi nena
    Dona senyals de vida, sabem que estas be per les fotos.
    Estem amb els pares del David que ens informen que estas be.
    Disfruteu molt, petons i abraçades per tothom.
    Familia Pujol-Olivares.

    Per a : Mariona

    ResponElimina
  9. Sóc la mare de la Nausícaa, dir-vos que m'encanta el blog, tant les petites cròniques escrites com el video-reportatge. Espero anar-vos seguint dia a dia.
    PD1: Nausi, passa-t'ho bé i gaudeix de cada moment i cada minut, aquí tots bé.
    PD2: No sé qui és el tal Sergi Llull però lo de la maleta és molt bo, té tela, espero que la resta de coses no les perdi tan ràpid.

    ResponElimina
  10. Estimats David i Mariona,
    Els papes i les mames us troben a faltar, però les vostres germanes no. Jejeje!!
    Ja se que veu dir que no escrivíssim, però aquest blog es com un culebron estem esperant l’hora per connectar-nos i veure el recorregut que feu pel nord d’Europa.
    Avui estem fent la fiestuqui de “REUNIDOS POR EL BLOG”.
    Dema teniu unes quantes hores d’autocar, així que aprofiteu per descansar per que encara us queda tela!!
    Doncs bon viatge a tots, petons i abraçades per tothom.
    PD: No us oblideu dels regals jejeje!!! Truqueu de tant en tant que les mares estan enyorades.
    Anna Aldabert i Jordina Pujol.

    ResponElimina
  11. Hola a todos! espero que lo estéis pasando de lujo por esos lugares (aunque supongo que Auschwitz da un poco de yuyu) y solo deciros que aprovecheis este viaje, liadla mucho por ahí y divertiros. Por cierto, gran blog el que habeis hecho, un ole para vosotros, os lo habeis currado.

    Regi, he escrito un poco tarde porque no tenía ni idea de como iba esto jajajaja espero que todo te este yendo bien por ahí, y que sepas que tengo ya ganas de que vuelvas, se te echa muchísimo de menos.

    Un abrazo grande a todos!
    Regi un besazo para ti guapa!

    De: Sergio

    ResponElimina
  12. Mis niñaaaassssss, espero que os lo esteis pasando genial y que esteis disfrutando de este viaje . Ya sabeis que os echo muchisimo de menos y que no hago mas que contar los dias que faltan para que volvaissssssss!!
    Un besote muy grande a Patri, Marta y otro para ti Paulaaaaaaaaaa!!


    PD: me encanta la cancion!!!

    ResponElimina

Tant bon punt rebem la teva participació, la publicarem al blog. Moltes gràcies per comentar. El blog el fem entre tots!

Thanks for your comment! It will only be published after approval.