dissabte, 24 de març del 2012

Acomiat

Diuen que tot allò que és bo s’acaba, i aquest viatge està arribant a la seva fi.
Compartir tots els moments junts durant aquests dies han estat la millor experiència que mai ningú serà capaç d’oblidar. Hem gaudit tots plegats i hem estat capaços de compartir moltíssimes anècdotes, de regalar somriures, d’aprofitar els instants... i sobretot de saber apreciar aquesta magnífica experiència.
En primer lloc, reconeixem que som un grup una mica desordenat, i per aquest motiu volem agrair als nostres conductors la seva paciència, comprensió i sacrifici amb nosaltres. Thank you so much, Luca and Chester!
També volem donar les gràcies a totes les famílies, profes, companys, amics... que dia rere dia han visitat el nostre web i blog del viatge i amb els seus comentaris ens han fet sentir com a casa.
I per vosaltres, companys, amics, un missatge: Sou genials, i ens agradaria recordar-vos que mai oblidarem tots els moments que hem compartit junts.
I a vosaltres, profes, no cal que us digueu que som un grup espectacular, però de fet, no ho seriem si algú de vosaltres quatre no arribés a estar aquí amb nosaltres, perquè Madre Teresa, Josep, Kike i Lola, sou els que doneu vida i il·lusió, sou els que ens aporteu força i alegria, els que ens aguanteu i suporteu durant tots els dies...
Lola, gràcies per ser l’encarregada de transmetre pau i tranquil·litat al grup i sobretot, gràcies per la teva cura i atenció amb cadascú de nosaltres.
Kike, agrair primerament, la teva paciència, i en segon lloc, el fet de compartir amb nosaltres les teves anècdotes i comentaris i deixar-nos gaudir com els nens que som.
Josep, els teus prínceps i princeses valorem i agraïm molt la teva alegria, la seguretat i protecció que ens ofereixes (pròpia d’un pare) i també la confiança que ens transmets.
I per últim, Madre Teresa, et donem les gràcies de tot cor per l’oportunitat que ens has ofert. No tenim paraules suficients per descriure el que ha significat per a nosaltres.
Tot allò que hem vist, els llocs que hem visitat, les emocions que hem experimentat... tot això ens ha inspirat. Hem canviat: en set dies hem reflexionat sobre el nostre estil de vida i hem aprés respecte i empatia amb tot allò que ens envolta.
Durant aquest viatge hem sentit el poder de la unió: ja no som un conjunt d’individus, sinó un col·lectiu, una família.
Ara només queda acomiadar-nos, però sense oblidar que encara queden molts moments per compartit junts.
Per finalitzar, donar les gràcies de nou a tots vosaltres, pares, companys, professors, que heu fet possible aquesta etapa i moment de la nostra vida.
En nom de tots els alumnes de 1r de batxillerat: moltíssimes gràcies!!!


Cristina Romero Reyes i Natàlia Martos Riveiro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tant bon punt rebem la teva participació, la publicarem al blog. Moltes gràcies per comentar. El blog el fem entre tots!

Thanks for your comment! It will only be published after approval.