dimecres, 21 de març del 2012

Crònica dimecres 21

Avui dia 21 de març, el nostre cinquè dia de viatge, ha estat un dia molt esgotador (com tots els altres).
Tot ha començat al llevar-nos, sense l'ajuda dels nostres despertadors, on seguidament després d'un bon àpat, ens hem dirigit a l'autocar amb els nostres estimats conductors.
El viatge ha durat aproximadament 1h fins arribar al nostre primer destí ,la abadía de Melk, on hem pogut gaudir del meravellós monestir on conviuen monjos i més de 900 alumnes. Una vegada, endinsats en el monestir , hem pogut gaudir de totes les seves instal.lacions com per exemple, és el cas de la seva gran biblioteca la qual comprèn més de 100.000 llibres i 6 portes secretes. Seguidament ,després de fer una parada per menjar, hem tornat per segona vegada a l'autocar per continuar amb el nostre segon destí, Salzburg.
Una vegada, hem arribat, ens hem dirigit a l'hotel, per tal de deixar les nostres maletes, i més tard, ens esperava la nostra segona guia per ensenyar-nos la història que comprenen cadascún d'aquests carrers.
Per altra banda, cal destacar que enyorem moltíssim a totes les nostres familíes , que encara que ens ho estem passant d'allò més bé i no apreciem molt ,el fet de tornar, volem que sàpiguen que els estimem molt i que estan present en els nostres cors dia a dia.

Pd: Per molts anys,a la mare de la Regina!!!!
Pd: cada dia llegim els vostres comentaris!!!

Alba i Regina :)

9 comentaris:

  1. Hola Baby!!
    Hemos estado viendo en casa las fotos y los vídeos del viaje, se nota que os lo estáis pasando genial y suponemos que se os esta haciendo corto. A nosotros se nos esta haciendo muy largo, tenemos muchas ganas de que llegue el viernes para veros ya!!!
    Diviértete mucho y vive cada momento porque es irrepetible.
    Nosotros también te queremos!!!!

    Familia Checa

    ResponElimina
  2. Holaaaa David&Compnay,
    Ja se que ens vas dir que no escrivíssim cada dia, però es que ja no aguantem mes!!! Ja fa dos dies que no escrivim i això es pitjor que deixar de fumar!!!! Ja tenim mono……
    Això ja s’acaba, així que aprofiteu al màxim el que queda, perquè el dia de “Sant Tornem-hi” al teniu a sobre. Encara que pensem que ja toca, que porteu molts dies fora!!!! S’ha fet molt llarg, però nomes veien lo be que ho esteu passant, val la pena estar enyorats. El problema serà la setmana que ve, que ja no tindrem la emoció d’esperar el blog i les fotos…… Que farem?je, je.
    Be, guapos que acabeu de passar aquests dos dies el millor possible i ja podeu començar a reiniciar el vostre disc dur per que el divendres tindreu que tornar a la realitat!!!! I teniu que portar les piles ven carregades.
    Fins divendres!!! Que Guay !!!! Ho sentim però es que tenim moltes ganes de poder feu-se un “achuchon”
    Familia Aldabert-Puerto

    ResponElimina
  3. Venga chavales, que ya os quedan solo dos dias para volver jajajaja
    Pero no pasa nada, que cuando menos os deis cuenta, estáis en el viaje de segundo :D
    Disfrutar de cada momento que esteis juntos, porque dentro de unos años es lo que echareis de menos...
    Darlo todo estos dos dias y pasaroslo genial!!
    Pd. Ainhoa tu reservate fuerzas que el fin de semana lo tendras que pasar a mi lado. Un abrazo pequeña y pasatelo genial.

    Miguel.

    ResponElimina
  4. Hola chicos, que tal? cansados, bien! eso solo significa que lo estais pasando genial,que cada momento es aprovechado y que no os aburrís, si es cierto que os echamos de menos, bueno solo un poco, que os queremos, de esto mucho, que las casas están vacías sin vuestra presencia, que las cenas no son lo mismo, que echamos de menos despertaros por la mañana, pero que nos emociona veros en el blog, poderos seguir, y ver que vale la pena estos dias de soledad.

    Chicos, gracias, por estos momentos, que seguramente a mas de uno le han echo rememorar los propios.

    Besos y abrazos.

    ResponElimina
  5. SALUDOS A TODOS!!
    HACE 2 SEMANAS CONTÁBAMOS LAS HORAS QUE RESTABAN PARA INICIAR ESTE VIAJE TAN ESPERADO, AHORA NO PENSEIS EN LAS QUE FALTAN PARA TERMINARLO... SÓLO RESPIRAR ESE AIRE DE DIFERENTES PAISAJES, DIFERENTES GENTES, DIFERENTES ESTANCIAS, PERO CON LOS MISMOS COMPAÑEROS DE CADA DÍA...
    PD: AIDA, MI NIÑA, YA SE QUE ME HAS LLAMADO TEMPRANO PARA FELICITARME...RESERVARÉ UN TROZO DEL PASTEL DE QUESO QUE TANTO TE GUSTA, DE LA CREMA DE CALABACÍN TAMBIEN???
    TU MAMI.

    ESMERALDA LOZANO

    ResponElimina
  6. Hola a todos!!
    Ya vemos que os lo estáis pasando muy bien.Alba ni se te pase por la cabeza quedarte,aquí te echamos un montón de menos y tenemos muchísimas ganas de abrazarte.Esta semana se ha hecho muy larga.El Nicky está loco de ganas de que le estires las orejas (lo notamos..).Ya me he acostumbrado a tu bb,no te la pienso devolver así que tu te vas a tener que conformar con el galaxy que esta en camino.TE QUIERO.

    ResponElimina
  7. Mi niña me dices que no comente tanto pero no se que tiene vuestro viaje que ENGACHA!!!!!!!!!!!!!!!!.Que divertidos y contentos se os ve, nosotros contando las horas para verte por otro lado me encanta verte tan contenta ,un saludo para todos tus compañeros-as profesores-as.

    ResponElimina
  8. Hola Mariona i companyia,

    Nosaltres desitjem que aquesta experiencia hagui sigut molt bona perquè encara que feu viatjes més llargs, amb més gent, amb família, no serà el mateix.

    LA GENT DEL COLE ES LA GENT DEL COLE!!!!!

    Bona feina en el blog, i bona feina els organitzadors de aquest viatje.


    Bé nois només a dir que això s'acaba....oh!!!!! quina pena..
    Ens veiem en una estona a l'aeroport. Aprofiteu les últimes hores a tope!!!! :)

    FAMILIA PUJOL OLIVARES

    ResponElimina
  9. Hola mi niña, que ganas tengo de abrazarte y no soltarte.. aprovecha al máximo lo que queda y nos vemos en horas. que impaciencia besos de parte de todos...... quisiera felicitar a todos los profesores por la estupenda y maravillosa sensación que nos habéis transmitido a través de vuestros relatos, vídeos etc.Buen viaje y hasta pronto,Sandra te espera tuuuuuuu cocidooooooo..jajajaja.Te queremos.

    ResponElimina

Tant bon punt rebem la teva participació, la publicarem al blog. Moltes gràcies per comentar. El blog el fem entre tots!

Thanks for your comment! It will only be published after approval.